Forside

 

 

Løgismoses dogmer

  

Løgismose udvalgt

 

 

Løgismose Gourmet Kylling
 

Derfor smager din kylling så godt

 
* Kyllingerne er opdrættet med det franske Label Rouge Certifikat, der kun tildeles fødevarer af den ypperste smagskvalitet.

 

* Kyllingen er fundet særdeles god i forhold til smag og struktur, trivsel og velfærd.

 

* Løgismose Gourmet Kylling er opvokset fritgående for foden af Pyrenæerne.

 

* Langsomt voksende fjerkræ race. Slagtes først når den er ca. 89 dage gammel. Den langsomme vækst tillader organer, muskler og knogler at vokse i harmoni og resulterer i mere smagfuldt kød.

 

* Kommer ud når de er 3 uger gamle.

 

* Har adgang til udendørsarealer fra kl. 9 indtil solnedgang.

 

* Ud over hvad de selv finder af naturlig føde i naturen, får de også majs fra lokal område og fodret består af 75% korn.

 

* Foder og vand står langt fra hinanden, for at sikre at kyllingerne får motion.

 

* Indsamles til slagtning om natten. Indsamlingen foregå manuelt med hensyn tagen til det enkelte dyr.

 

* Kyllingen serveres allerede på danske top restauranter som Kong Hans og Falsled Kro.

 

 

 

 

OPSKRIFTER

 

KYLLINGEGUIDE

 

DIPLOM

 

 

 

 

 

 

Professionel ny hjemmeside